Hemleveranstjänster

Hemleveranstjänster

Hemleveranser är tryggt och enkelt

Många kroniskt sjuka patienter som får återkommande eller längre behandlingar kan få det hemma istället för på sjukhus. Det gör att de slipper många sjukhusresor och får kraft över till annat. Vi kan leverera läkemedel och alla tillbehör till behandlingen direkt hem till patienten. Servicen ingår i Baxters läkemedel som används i hembehandling och som förskrivs på recept.

Patienterna får tillgång till dedikerad personal på Baxters kundservice och en chaufför som är utbildad av Baxter. Chauffören ringer senast dagen innan för att meddela exakt klockslag för leveransen. Vid varje leverans tas tomma kartonger och förpackningsmaterial tillbaka för återvinning.

Baxter har två distributionscentraler idag, ett i Rosersberg i norra Stockholm och ett i Lund.

 

Vill du veta mer eller beställa?

Idag får 280 patienter som behandlar sig själva med peritonealdialys, hemhemodialys eller parenteral nutrition alla läkemedel och tillbehör för behandlingen levererade hem till sig. De finns över hela landet i tio olika landsting.

Om din klinik har Baxters service för hemleveranser så kostar det inget extra. Tjänsten ingår i alla Baxters läkemedel som används i hembehandling och som förskrivs på recept förutsatt kliniken har valt att ha den tjänsten.

  • Välkommen att kontakta Baxters kundservice på tel. 0200-88 37 10
  • Vardagar 08.00-16.30
  • E-post: [email protected]